Technisch talent is schaars en hier moet elk bedrijf zuinig mee omgaan. Een goede verbinding met de arbeidsmarkt is daar van groot belang, waarbij je een netwerk opbouwt als bedrijf en een goede vertegenwoordiging blijft houden. Bij Newen zijn we dagelijks in gesprek met specialisten die op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière, waarbij ze bewust kiezen om bij te dragen aan een betere wereld.

Newen werkt samen met bedrijven die het voortouw nemen om de wereld te voorzien van duurzame energie of bijdragen aan de energietransitie. We zijn hiermee uniek, het eerste recruitment- en detacheringsbureau in de industrie die kiest om alleen te werken aan duurzame energie projecten.

Met onze kernwaarden zijn we in staat de juiste professionals te selecteren voor uw organisatie.

Onze Dienstverlening

Newen is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en recruitment oplossingen op structurele- of projectbasis. Afhankelijk van de behoefte bieden wij op maat gemaakte oplossingen in de vorm van interim recruitment, werving en selectie, project detachering of deta-vast.

Wij willen dat er niks in de weg staat om de duurzame doelstelling van uw organisatie te behalen.


Werving en Selectie

Juist als u behoefte heeft aan versterking binnen uw bedrijf, kan de juiste persoon vinden ongewenst tijdrovend zijn. Newen is dagdakelijks in gesprek met kandidaten uit uw sector. Door vooraf een goed beeld te vormen wat de behoeften zijn van uw organisatie, matchen wij de juiste kandidaat uit ons netwerk die op zoek is naar een volgende uitdaging. 

Wij streven er naar om professionals in ons netwerk altijd op de juiste plek te hebben staan. Of dat nu bij hun huidige bedrijf is of een nieuwe werkgever. Zo kunnen we objectiviteit en resultaat waarborgen. Met verfijnde intuïtie kunnen wij veelbelovende kandidaten aanleveren.


Detachering

Detachering is ideaal voor het tijdelijk versterken van een project of zelfs een korte consultatie.

We beschikken over een uitgebreid netwerk aan professionals die wij goed kennen. Afhankelijk van het gewenste profiel kunnen wij u een passende professional beschikbaar stellen.


Interim Recruitment

Voor een langere periode behoefte aan een recruitment-expert? Als u veel open vacatures verwacht, kan het de samenwerking en kwaliteit ten goede komen om Newen als interim recruiter nauw bij uw bedrijf te betrekken. Newen heeft ervaring met facilitatie van snelgroeiende bedrijven en springt zo nodig in als lange termijn recruiter.