Home

We moeten terug naar nul

Elk jaar stoten we 51 miljard ton broeikasgassen uit in onze atmosfeer, waardoor de temperatuur op aarde stijgt. Een temperatuurstijging heeft desastreuze gevolgen voor mens en natuur.

Om klimaatverandering een halt toe te roepen, moeten we stoppen met het toevoegen van broeikasgassen aan de atmosfeer. Hiervoor is een technologische transformatie nodig waarmee we schone, betrouwbare en betaalbare energie kunnen produceren. Daarom moeten we op zoek naar innovaties of alternatieven om duurzaamheid en circulariteit te stimuleren. Bij Newen dagen we bedrijven en professionals uit om deze verantwoordelijkheid te nemen.


Over Newen Neem contact op

Werken met een purpose? Wij recruiten met een purpose! 

Het is onze missie om technische talenten te inspireren om in hun carrière hun ware idealen na te jagen, waarbij ze de meeste impact hebben voor een duurzamere wereld. We doen dat door talenten aan duurzame energie projecten te verbinden of met werkgevers in contact te brengen die actief zijn in de duurzame energiesector.

Diensten

Wie we zijn

Newen is een recruitmentbureau dat technische specialisten verbindt aan opdrachtgevers die actief zijn in de duurzame energiesector. We werken samen met technische specialisten die willen werken met een purpose. Onze klanten die we bedienen en de specialisten die voor Newen werken houden zich bezig met duurzame energie en circulariteit. 

Waar we in geloven

Wij geloven dat we door een goede samenwerking schone, betrouwbare en betaalbare energie beschikbaar kunnen maken voor iedereen. Er zijn genoeg specialisten die de technische uitdagingen kunnen tackelen om de energie transitie mogelijk te maken. We slaan de brug tussen de traditionele energie-industrie en de duurzame energiesector, waarbij we technische specialisten uitdagen te werken voor een duurzamere wereld.

Wat we doen

Newen is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en biedt recruitmentoplossingen op structurele basis of projectbasis. Afhankelijk van de behoefte bieden wij op maat gemaakte oplossingen in de vorm van interim recruitment, werving en selectie, projectdetachering of deta-vast. Wij willen dat er niks in de weg staat om de duurzame doelstelling van uw organisatie te behalen.

Lees meer

Neem direct contact met ons op

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.