En dat willen wij ook!

Het is onze missie om technische talenten te inspireren hun ware idealen na te jagen in hun carriere, waarbij ze de meeste impact hebben om een duurzamere wereld te creëren. Wij willen jou inspireren om te kiezen voor het werken met een Purpose, zodat jij kan bijdragen aan duurzaamheid. 

We stellen jou in staat om de juiste keuze te maken, die past in jouw volgende stap in je carrière. We matchen ambities aan uitdagingen en we willen jou aansporen om in actie te komen en doelbewust te werken.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden staan ten grondslag aan ons succes. Deze kernwaarden zitten in ons DNA en stellen ons in staat de juiste verbindingen te creëren. We houden van aanpakken, inspireren, motiveren met oprechte interesse. 

INTEGRITEIT

Integriteit is de basis voor een goede vertrouwensband, die we nodig hebben om samen succesvol te worden. We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen. We zijn oprecht geïnteresseerd in de mensen met wie we in contact staan. We communiceren open en transparant. Niet wij, maar jij staat op 1! We gaan vertrouwelijk en respectvol om met onze relaties. We zijn eerlijk en durfen dit ook te zijn wanneer dit niet altijd even leuk is.

We kiezen kwaliteit boven kwantiteit, hiermee gaan we efficient en effectief met onze tijd en met de tijd van de professionals en klanten om.

EMPOWERMENT

Wij jagen elke dag op gemiste potentie.

Wij geven inzicht aan personen, teams en organisaties die een ontwikkeling door willen maken. Wij geloven dat mensen meer uit hun persoonlijk talent kunnen halen, dat managers het talent uit hun team beter kunnen benutten en leiders in staat zijn om het optimale uit hun organisatie te halen. Medewerkers die empowered zijn, zijn gelukkig met zichzelf. Ze hebben meer plezier in hun werk, zijn socialere collega’s, ontwikkelen zichzelf en leveren een directe bijdrage aan het organisatieresultaat. Empowerment gaat over de regie in handen nemen voor je eigen succes en dat van de organisatie waar je voor werkt. Verantwoordelijkheid nemen en ondernemerschap tonen op persoonlijk, team en organisatievlak.

Dan bereik je samen de top.

DOORTASTEND

Doortastendheid zit in onze aard. Wij laten ons niet zomaar uit het veld slaan. We zijn van nature nieuwsgierig. We gaan niet voor snel, maar voor volledigheid en aandacht voor detail. Door de de juiste behoefte naar boven te halen bij klanten en professionals, zorgen we voor een optimale match. Daarnaast beschikken we over een flinke dosis energie en enthousiasme. In combinatie met onze daadkracht halen we het maximale uit onze samenwerking.