Over NEWEN

Newen is een recruitmentbureau dat technische specialisten verbindt aan opdrachtgevers die actief zijn in de duurzame energiesector. We werken samen met technische specialisten die willen werken met een purpose. Specialisten die betekenis willen geven aan hun werk waarmee ze impact hebben op een duurzame wereld.

Waar we voor staan

Het is onze missie om technische talenten te inspireren om in hun carrière hun ware idealen na te jagen, waarbij ze de meeste impact hebben voor een duurzamere wereld. We doen dat door talenten aan duurzame energie projecten te verbinden of met werkgevers in contact te brengen die actief zijn in de duurzame energiesector.

Newen is de afkorting van New Energy. Nieuwe Energie die je elke dag krijgt als je werkt met een doel, waarbij je de intrinsieke motivatie voelt om te blijven gaan voor een uitdaging die past bij jouw ambitieniveau. Nieuwe Energie die je krijgt van het ontmoeten van inspirerende mensen. Energie die je krijgt als jij je kan ontwikkelen. Het unieke verhaal wat jij vertelt op een borrel, waarmee jij de inspiratie weer doorgeeft aan anderen om ook bijzonder werk te doen!

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden stellen ons in staat om succesvol te zijn. Deze kernwaarden zitten in ons DNA en stellen ons in staat de juiste verbindingen te creëren. We houden van aanpakken, inspireren en motiveren, waarbij we oprechte interesse hebben voor onze klanten en professionals.

Ook toe aan een volgende uitdaging? neem contact op en hoor hoe we jou als professional kunnen helpen. 

INTEGRITEIT

Integriteit is de basis voor een goede vertrouwensband, die we nodig hebben om samen succesvol te worden. We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen. We zijn oprecht geïnteresseerd in de mensen met wie we in contact staan. We communiceren open en transparant. Niet wij, maar jij staat op 1! We gaan vertrouwelijk en respectvol om met onze relaties. We zijn eerlijk en durfen dit ook te zijn wanneer dit niet altijd even leuk is.

We kiezen kwaliteit boven kwantiteit, hiermee gaan we efficient en effectief met onze tijd en met de tijd van de professionals en klanten om.

EMPOWERMENT

Wij jagen elke dag op gemiste potentie.

Wij geven inzicht aan personen, teams en organisaties die een ontwikkeling door willen maken. Wij geloven dat mensen meer uit hun persoonlijk talent kunnen halen, dat managers het talent uit hun team beter kunnen benutten en leiders in staat zijn om het optimale uit hun organisatie te halen. Medewerkers die empowered zijn, zijn gelukkig met zichzelf. Ze hebben meer plezier in hun werk, zijn socialere collega’s, ontwikkelen zichzelf en leveren een directe bijdrage aan het organisatieresultaat. Empowerment gaat over de regie in handen nemen voor je eigen succes en dat van de organisatie waar je voor werkt. Verantwoordelijkheid nemen en ondernemerschap tonen op persoonlijk, team en organisatievlak.

Dan bereik je samen de top.

DOORTASTEND

Doortastendheid zit in onze aard. Wij laten ons niet zomaar uit het veld slaan. We zijn van nature nieuwsgierig. We gaan niet voor snel, maar voor volledigheid en aandacht voor detail. Door de de juiste behoefte naar boven te halen bij klanten en professionals, zorgen we voor een optimale match. Daarnaast beschikken we over een flinke dosis energie en enthousiasme. In combinatie met onze daadkracht halen we het maximale uit onze samenwerking.

Over oprichter Jacob Faber

Jacob Faber heeft 10 jaar ervaring in recruitment. Dit begon als bijbaantje tijdens zijn studie, toen hij bedrijven hielp met het vinden van de juiste mensen. Na zijn studie begon hij als recruiter bij een specialistisch recruitmentbureau in de energiesector, waar hij veel leerde van het matchen van talenten aan bedrijven.

Al snel wist hij de aandacht van klanten te krijgen, door de behoefte te begrijpen en de juiste professionals te enthousiasmeren door de ambities van professionals te matchen aan de uitdagingen van klanten. Hiervoor zijn ondernemerschap, durf en veel nieuwsgierigheid nodig! Het oprichten van Newen waarbij hij zijn kwaliteiten en zijn netwerk kan gebruiken, voor een betere wereld is een droom die uitkomt.

‘’Als fervent buitensporter en watersportliefhebber, kan ik op allerlei manieren genieten van de wereld om ons heen. Dat maakt mij dankbaar voor wat we hebben en dankbaar dat ik betekenis kan geven in mijn dagelijkse werk om ook voor volgende generaties mogelijk te maken dat zij hiervan kunnen genieten’’.